Ruffík a dárek

25.10.2009 22:14
Zdroj 1+kk

Dárek pro Ruffíkovo 6 měsíc jsme pojali opravdu originálně. S kladivem v ruce, hřebíky, pilkou a dalším materiálem jsme se ihned v nedělní ráno vrhli před náš domek, vyhnali psy z boudy a počali s prací... Popravdě řečeno dárek nebyl jen pro Ruffíka, ale i pro Hagyho. Jejich bouda  má celkem velký vstup a když je déšť či silný vítr není jim to příjemné. Tudíž plán na nedělní den. Přistavět předsíňku  k jejich bydlení. Zvětšili jsme příštřešek na 1+kk. Hagy přeci čeká nevěstu a tak luxusnějším bydlením může zaujmout nějakou tu bíglici, ne? :-)

 

Jak
1+kk

Jak se nám to povedlo můžete posoudit sami. Jen podotkneme, že budeme muset koupit mořidlo, z prkének dodělat lemy, které má velká bouda, aby to zkrátka slušelo. Co je dobré, že příštřešek je zavěšen na dva šrouby a tak se dá bez problémů oddělat  a vyndat z jejich příbytku všechny ty hračky, míčky, dřívka a jiný bordel. Co si budeme vykládat, uklízet se to musí :-)

 

—————

Zpět


Odkazy na kamarády

Bára z Brány Krušnohoří

Bára z Brány Krušnohoří
www.beagle-bara.wz.cz Bára z Brány Krušnohoří má stejného taťku jako náš Hagy. Určitě klikněte na tyto stránky, ať vidíte jak se daří bíglíkům z Brány Krušnohoří :-)

—————

Eimy Z Brány Krušnohoří

Eimy Z Brány Krušnohoří
Mrkněte na tyto pěkné stránky, které nás mimochodem motivovali i u tvorby webových stránek pro naše bíglíky. Dozvíte se zase o trochu více, co vše lze dělat s bíglíky, pokud Vám přirostou k srdci jako nám. :-) www.lumiga.estranky.cz/stranka/o-nas

—————

Coursing Brno

Coursing Brno
www.coursingbrno.cz Ideální nápad pro vybití enegrie pro Vašeho mazlíka. Běhání za umělou návnadou je ideálním způsobem donutit psa nejen běhat ale i přemýšlet, kudy  kořišt asi poběží, kam zahne a tím se učí základy lovu :-) Zkuste a uvidíte. Hagy byl na výsost spokojen.

—————

www.psilaska.cz

www.psilaska.cz
www.psilaska.cz Webík plný zábavy a četby o čtyřnohých kamarádech. Klikněte a uvidíte, možná se hned zaregistrujete :-)

—————