CACIB 16. a 17.10.2010 v Maďarském Komárně

19.10.2010 20:32

A máme za sebou další výstavu. Tentokrát se konala na maďarské straně Komárna (půl města je Slovenského a půl Maďarsko. CACIB byl v areálu pevnosti, organizace byla pohodová, bez většího hledání, stánek s registrací ihned naproti vchodu (jeden z mála inteligentních vystavovatelů),... Počasí? Nic moc, pod mrakem, okolo 6°C, klepali jsme zubama celou sobotu, neděle byla teplejší asi o dva stupně :-)

Hned jak jsme přišli začali jsme listovat v katalogu, hledat konkurenty, studovat příchozí kdo může být naše konkurence. A našli jsme, pěkný urostlý bígl, plné tělo, až na výraz v obličeji pěkný pejsek. Oproti tomu se Ruffík dal do akce, jedl trávu, kadil asi 5x tak se nám z něj během rána stala chodící vyzáblina a to den předem vypadal jako konkurent. Nedá se svítit, V2 nám prostě padlo jako prdel na hrnec...

Po výstavě jsme se jeli ubytovat do 35km vzdáleného městečka Tata v Tatabánii :-) Je to pěkné městečko, spali jsme u rybníka poblíž zámku kde byla i Čachtická paní. Pěkný pohled na vycházce.

Zato hotel :-) to zase byla trefa. Stál 30EUR, nevymalovaný, 19°C no paráááda :-) Ještě že nás napadlo vzít si teplovzdušný ventilátor a tak jsme si to vyhřáli vlastní pomocí. Venku nás potkala Němka, která nadávala na vysoké poplatky na CACIB pro cizince, že je to hrozné v ČR, SK a HU. Je pravdou, že i nás to stálo 3400,-Kč. Ale to nezměníme ani my ani ona Němka.

Den druhý - nástup na 9.00 ráno, Ruffík dostává dvojitou porci, vypadá vééélmi dobře, do kruhu nastupuje rozhodčí - a helemese to je ta paní co včera celou dobu stála u kruhu a pozorovala rozhodčího na sobotu (Kardos Vilmos, HU). A bylo to jasné, podle hodnocení basetů si velmi dobře pamatovala jak hodnotil předchozí den kolega. U beaglů se trefila na puntík přesně, jen prohodila BOB vítěze. Jaká náhoda... Stane se i u nás na výstavách :-)

Takže zase V2 a jedeme domů, zklamaní,... poslední možnost získat Maďarského Junior Šampiona padla... máme 2x CAC a dost...

Příští týden nás čeká Dunaujvaros v Maďarsku a padla pro tuto sezónu... uf ale byly to plné víkendy, furt někde v trapu. Ještě 31.10. barvářské zkoušky honičů a bude zimní spáááánek... i když zahrada čeká...

Fotogalerie zde:

CACIB KOMAROM HU 2010

 

—————

Zpět


Odkazy na kamarády

Bára z Brány Krušnohoří

Bára z Brány Krušnohoří
www.beagle-bara.wz.cz Bára z Brány Krušnohoří má stejného taťku jako náš Hagy. Určitě klikněte na tyto stránky, ať vidíte jak se daří bíglíkům z Brány Krušnohoří :-)

—————

Eimy Z Brány Krušnohoří

Eimy Z Brány Krušnohoří
Mrkněte na tyto pěkné stránky, které nás mimochodem motivovali i u tvorby webových stránek pro naše bíglíky. Dozvíte se zase o trochu více, co vše lze dělat s bíglíky, pokud Vám přirostou k srdci jako nám. :-) www.lumiga.estranky.cz/stranka/o-nas

—————

Coursing Brno

Coursing Brno
www.coursingbrno.cz Ideální nápad pro vybití enegrie pro Vašeho mazlíka. Běhání za umělou návnadou je ideálním způsobem donutit psa nejen běhat ale i přemýšlet, kudy  kořišt asi poběží, kam zahne a tím se učí základy lovu :-) Zkuste a uvidíte. Hagy byl na výsost spokojen.

—————

www.psilaska.cz

www.psilaska.cz
www.psilaska.cz Webík plný zábavy a četby o čtyřnohých kamarádech. Klikněte a uvidíte, možná se hned zaregistrujete :-)

—————