Výlety za humna

03.01.2010 20:57

Už jsme vám ukazovali novinku pro naše bíglíky? Paleta potažená kobercem. Výhoda? Psi si neustále chtějí vyhřívat kožich. Proto tahají z boudy jejich vystýlky, pelíšky apod. Aby si je dotáhli na místo kam svítí sluníčko. (většinou v tom není vůbec důvod nějakého pudu ničení, ale jen chuť se slunit na svém oblíbeném pelíšku co má v boudě). Proto vznikla tato paleta. Nahoře tmavý koberec, zátěžový, na slunku rychle schne. Paleta se dá podle léta či zimy popotahovat na místo, kde svítí sluníčko. Dále psi neleží na zemi či betonu... Vše hraje pro ty naše mazly. Třeba Vás to inspiruje...

Paleta na zahrádce

Pokud se neválí Ti dva na paletě (myslíme tím bíglíky), pak si vyrazíme za sluníčkem do přírody. Chcete-li vidět jaká je příroda u nás  za barákem asi jednu dědinu daleko, klikněte na naší další galerii :-)

 

Hurá za sluníčkem

 

—————

Zpět


Odkazy na kamarády

Bára z Brány Krušnohoří

Bára z Brány Krušnohoří
www.beagle-bara.wz.cz Bára z Brány Krušnohoří má stejného taťku jako náš Hagy. Určitě klikněte na tyto stránky, ať vidíte jak se daří bíglíkům z Brány Krušnohoří :-)

—————

Eimy Z Brány Krušnohoří

Eimy Z Brány Krušnohoří
Mrkněte na tyto pěkné stránky, které nás mimochodem motivovali i u tvorby webových stránek pro naše bíglíky. Dozvíte se zase o trochu více, co vše lze dělat s bíglíky, pokud Vám přirostou k srdci jako nám. :-) www.lumiga.estranky.cz/stranka/o-nas

—————

Coursing Brno

Coursing Brno
www.coursingbrno.cz Ideální nápad pro vybití enegrie pro Vašeho mazlíka. Běhání za umělou návnadou je ideálním způsobem donutit psa nejen běhat ale i přemýšlet, kudy  kořišt asi poběží, kam zahne a tím se učí základy lovu :-) Zkuste a uvidíte. Hagy byl na výsost spokojen.

—————

www.psilaska.cz

www.psilaska.cz
www.psilaska.cz Webík plný zábavy a četby o čtyřnohých kamarádech. Klikněte a uvidíte, možná se hned zaregistrujete :-)

—————