Tááák a máme nakryto

29.03.2011 22:07

Velmi nás potěšil zájem o Ruffíka a z několika možností jsme si vybrali dvě. První nevěsta byla z Rumunské chovné stanice kousek od Oradea www.beagles.ro, kde se nás neustále ptali na možnost krytí s Ruffíkem už od prvního okamžiku, kdy Ruffíka viděli jako štěně. Dodnes se těší na výstavy kde se občas sejdeme, a kde se s Ruffíkem mazlí. 

Bíglice Lenny je první Ruffíkovo nevěstou. Krytí proběhlo dvakrát po sobě (s pauzou jednoho dne jak to má být). Od první chvilky se Ruffíkovi Lenny líbila, dokonce na druhé krytí začal kňučet radostí když jí viděl vystupovat z auta. Museli jsme se smát. Bylo to příjemné odpoledne, přátelé z Rumunska věděli co a jak, takže Ruffík po spojení v klidu položil hlavu na mou ruku a spokojeně předl přes 30 minut, občas i zachrápal, líbilo se mu jak jsme u něj, hladíme ho a drbeme. I fenka byla v klidu, občas si neplánovaně chtěla sednout, ale vše se povedlo uhlídat.

 

O minulém víkendu jsme pak kryli podruhé a to v ČR s fenkou Andra vom Texingtal. 

Krásná trikolórní fenka ze stanice "Z Brány Krušnohoří" se Ruffíkovi moc líbila a tak krytí proběhlo opět během krátké chvilky a bez problémů. Stačilo se párkrát proběhnout po dvorku, párkrát vyválet na zádech a světe div se po 5 minutách už byli v akci. Byl to takový fofr, že jsme zapomněli i fotit :-)

Určitě se povedou i pěkná štěňátka. Držte palce ať je to zdravé :-)

 

—————

Zpět