Speciální klubová výstava beagle klubu Chotěboř 2009

14.09.2009 17:10

Začátek byl takřka hororový. Všude mlha, teplota klesla na nějakých 16°C, foukal studený vítr. Kolem osmé ráno se nad hlavami prvních účastníků prohnal letoun, který měl zjevně problémy s přistáním. Asi hodinu poté jsme se dozvěděli, že letoun spadl - 2 mrtví. To není začátek hororu, ale reálný zážitek ze speciálky Beagle clubu na letišti v Chotěboři. Promrzli jsme důkladně, ale musím pochválit organizátory, stánek s občerstvením byl připraven na toto drsné počasí a tak v půlitrovém PVC kelímku se místo piva naléval čaj.
jdeme na výstavu. Moc nás potěšilo vidět partu Z Krušnohoří. Ruffík opravdu velmi osobně prohodil několik štěků se setřičkami Rachel a Ronni. Přidal se i Hagy a Okkinou. Podrbali jsme i my dospěláci. Vše bylo jak má být, začlo se štěňaty, pokračovalo příběhy z drsnými zážitky našich mrňousů a skončilo u tykání :-)
Ronni obsadila 3. místo mezi štěněčími holkami, náš Ruffík si odnesl pohár zlatý. Hagrid si chtěl během vystavování v kruhu odejít za páníčkem, a tak jsme si to trochu pokazili a skončili jsme třetí s "výbornou". Okkina nepadla rozhodčímu do oka a i přesto, že se velmi snažila, pohár si neodnesla.

Tolik v krátkosti naše novinky. A už jsou i fotečky!

Speciální klubová výstava Chotěboř 2009

Mimochodem, doufám, že se opět někde potkáme... Díky ještě jednou do Brány Krušnohoří a páníčkům Ronni za fajn povídání.

—————

Zpět