Naše zahrádka v Rumunsku

17.09.2009 19:01

Člověk by řekl, že se zde budeme bavit jen o psech, ale chceme tento web věnovat i našim rodinným známým. Mnozí z Vás ví, že bydlíme v Rumunsku na pár let, protože jsme zde otevřeli velkoobchod. Našli jsme si tu domeček, společně s firemním sídlem, a teď tu již jeden rok pobýváme a žijeme "tak trochu jinak".

Našli jsme si domeček, který má velkou zahradu a zde tvoříme divy. Je tu suchá zem, musí se celkem často kropit. Máme asi tunu rajčat, okurek salátovek, papričky, chilli papričky, melouny, cibule... švestky, višně a třešně tu už byly ty ani nepočítáme :-) Oplotili jsme  si část zahrady, aby naši drobci nebyly častěji na zahradě než my. Jak známo, beagle je rasa, která miluje dirky v plotu, různé kořínky rostlin, třeba okrasných růží,.. apod. Třeba Ruffík je super vegetarián: snědl cirka 5kg švestek, sám si chodí pro rajčata, vytahuje cibule, které si postupně odnese ze zahrádky, přinese si je před domeček a postupně ujídá... Proč? protože pro beagla je nejlepší plot z betonu :-)

Povedla se mi vynikající rajská, skvělé švestkové knedlíky, rajčátkový-okurkový salát ani na kečup jsme nezapomněli. Povedl se jako každý rok!

Tak tolik v krátkosti z naší malé roztomilé rumunské zahrádky.

—————

Zpět