Copa se u nás děje?

18.05.2011 21:06

Tak jsme si trochu užili tepla pak dešťů, nato se objevily skoro mrazy. Bláznivé počasí. Přes týden jezdíme po práci s bíglíky na kolech za dědinu, aby si zaběhali, užili si pohybu. Občas vezmeme i buřtíky a opékáme, jindy zase necháme kola doma a projdeme si les, zopakujeme odložení, chůzi u nohy atd. Zkrátka taková pohoda. Nyní nás čeká pár víkendů, které strávíme cestováním po výstavách. Tento víkend CAC v Szegedu, v neděli pak CACIB Subotica v Srbsku. Bude to naše první setkání se Srbskem, město je hned u hranic a tak to nebude riskantní. V Srbsku to bude asi těžké, je tam podle všeho dost silná "konkurence", a to dva handleři, kteří to mají celkem obšancovaný. Tož za zkoušku to stojí. 

Týden nato pak strávíme s přáteli, kteří přijedou z Čech do Rumuských hor. No a první víkend v červnu jedeme opět na CAC v Srbsku: MOL a ADA, dvě města poblíž Rumuských hranic. Hotel už je zařízený a tak opět vyzkoušíme štěstí ve hře.

11. a 12. června se přesuneme pro změnu do maďarského Komárna, kde je dvou denní CACIB. Těšíme se, protože se potkáme s přáteli z ČR, kteří se tam také chystají. Alespoň to uběhne.

Takže trošku aktivní víkendy. Snad nám zatím nechcípne úroda na zahradě :-)

Do toho všeho máme plno práce na firmě, kde chystáme zbrusu novou prodejnu. Vše děláme od základů: podlahy, malování, nový nábytek,... vše naorganizovat tak aby nebyl při otevření trapas a navíc, abychom to hlavně finančně utáhli. No není to legrace, odnášíme to nespavostí, nervózitou. Vše musí klapnout, žádný trapas. Aby toho nebylo málo překládáme do rumunštiny i kompletní web. No proto ty výlety na kole, vycházky do přírody, abychom si prostě oddechli. Proto jsme sem tak dlouho nepsali, protože na to tak trochu není čas. 

Tak snad to napravíme a příští týden se vraťte na naše stránky, napíšeme jak to proběhlo v Maďarsku a Srbsku. :-)

 

 

—————

Zpět