CAC SZENTES, (HU)

03.10.2010 21:49

 A je je za námi další výstava. Budíček ve 4 ráno (5 rumunského času), venku 2,5°C, zima, mlha celou cestu. Rozbalit stan, vyvenčit psy a zalézt než to začne, protože zima byla fakt vlezlá. Pl desáté ráno, stan otevřít pustit psy ven ať se mají lidi na co koukat, a jde se na to. Hodnotí náš oblíbený rozhodčí Kardos Vilmos (HU), velmi profesionální rozhodčí od koho by nás nemrzela ani kritika. 

Rozhodčí měl dobrou náladu, špásoval i se zapisovatelkou, kterou přenesl ze stínu na sluníčko, aby si zahřála prsty. Šli jsme mezi prvními bíglíky, protože štěně nedorazilo. Líbili jsme se, jak na postoji, tak na chůzi a při detailní kontrole zoubků a těla. HPJ a V1 bylo příjemné a těšili jsme se zda postoupíme i na Best in show, bohužel tam nám štěstí nepřálo. I přesto jsme odjížděli spokojení.

 

Mrkněte na galerii i malé překvapení cestou zpět :-)

CAC Szentes 2010

 

—————

Zpět


Odkazy na kamarády

Bára z Brány Krušnohoří

Bára z Brány Krušnohoří
www.beagle-bara.wz.cz Bára z Brány Krušnohoří má stejného taťku jako náš Hagy. Určitě klikněte na tyto stránky, ať vidíte jak se daří bíglíkům z Brány Krušnohoří :-)

—————

Eimy Z Brány Krušnohoří

Eimy Z Brány Krušnohoří
Mrkněte na tyto pěkné stránky, které nás mimochodem motivovali i u tvorby webových stránek pro naše bíglíky. Dozvíte se zase o trochu více, co vše lze dělat s bíglíky, pokud Vám přirostou k srdci jako nám. :-) www.lumiga.estranky.cz/stranka/o-nas

—————

Coursing Brno

Coursing Brno
www.coursingbrno.cz Ideální nápad pro vybití enegrie pro Vašeho mazlíka. Běhání za umělou návnadou je ideálním způsobem donutit psa nejen běhat ale i přemýšlet, kudy  kořišt asi poběží, kam zahne a tím se učí základy lovu :-) Zkuste a uvidíte. Hagy byl na výsost spokojen.

—————

www.psilaska.cz

www.psilaska.cz
www.psilaska.cz Webík plný zábavy a četby o čtyřnohých kamarádech. Klikněte a uvidíte, možná se hned zaregistrujete :-)

—————