Malá reportáž o pěkné výstavě...

20.06.2010 22:16
CACIB PECS 2010

A je to za námi. 6 hodin cesty tam, 34°C- 36°C, bez klimatizace - žádná paráda. Vyjeli jsme už v pátek a ubytovali se v místním kempu. Po tmě při LED baterce jsme skládali pod korunami stromů stan. Vzhledem k tomu, že jsme ho neměli rok používaný to byla legrace. Neviděli jsme ani barvy dílů, nevěděli jsme ani jak má vypadat, jen jsme tak matně vzpomínali.

Sobota. Probouzíme se poštípaní od komárů, páč stan byl asi 5m od potoka a po povodních, které na území Maďarska byly, to byl ráj komárů. Repelenty byly prodány. Ani Lídl, Aldi či jiné markety nepomohly, všude byly prázdné regály. Repelent jsme náhodou sehnali až večer a to měli poslední dva kusy :-)

K výstavě:

Přivítalo nás super uvítání - bez kolon u parkoviště, platilo se až při odjezdu, takže jste přijeli, zapluly do bran výstaviště a ihned šli registrovat psi. Pohoda. Náš kruh byl v hale s klimatizací, takže se psi ihned uklidnili. Byli tam i židličky, tak jsme vzali jen boudu. Rozhodčí byl z Maďarska, podsaditý, pohodový. I my jsme při pohledu na něj byli velmi klidní. Ruffík si to s paničkou odběhl na V1 a HPJ (čekatel Hungarian Junior Šampion). V kole o BOB jsmetolik štěstí neměli, i přesto vládla spokojenost.

Odpoledne jsme vzali Pecs útokem. Uličky, promenáda, focení... ostatně více uvidíte na fotkách. Opravdu město co stojí za návštěvu i mimo výstavu. Večer opět sólo pro komáry a repelenty. 

V neděli nás čekala sprcha nepříjemností. Hala bez vzduchu, horko, dusno. Navíc jen dva pruhy koberců, takže se o běhání v kruhu dalo říkat krasobruslení. Psům se na lité podlaze vždy rozjeli nohy jakmile opustili koberec. I při postoji to bylo jako na ledě. Ruffík měl vyplazený jazyk, no tušili jsme...

Rozhodčí byla příjemná. Při postoji byl Ruffík neklidný, opíral se o paničku, rozhodčí se jakoby bál a to u něj není zvykem. Podepsalo se to na výsledku V2, i přesto jsme byli opět spokojení. Vedro nenarušilo moc dojem z výstavy. Ustáli jsme to, prošli jsme se městem, zakempovali si,... Ani nám nevadilo, když nám rupl před Rumunskými hranicemi na našem Citroenu výfuk :-) No má už něco najeto, hold musíme do servisu.

To bylo v krátkosti o výletu do Maďarska, klikněte na fotky a mrkněte co na Vás může čekat, když se vydáte za další dva roky na příští výstavu. 

—————

Zpět


Odkazy na kamarády

Bára z Brány Krušnohoří

Bára z Brány Krušnohoří
www.beagle-bara.wz.cz Bára z Brány Krušnohoří má stejného taťku jako náš Hagy. Určitě klikněte na tyto stránky, ať vidíte jak se daří bíglíkům z Brány Krušnohoří :-)

—————

Eimy Z Brány Krušnohoří

Eimy Z Brány Krušnohoří
Mrkněte na tyto pěkné stránky, které nás mimochodem motivovali i u tvorby webových stránek pro naše bíglíky. Dozvíte se zase o trochu více, co vše lze dělat s bíglíky, pokud Vám přirostou k srdci jako nám. :-) www.lumiga.estranky.cz/stranka/o-nas

—————

Coursing Brno

Coursing Brno
www.coursingbrno.cz Ideální nápad pro vybití enegrie pro Vašeho mazlíka. Běhání za umělou návnadou je ideálním způsobem donutit psa nejen běhat ale i přemýšlet, kudy  kořišt asi poběží, kam zahne a tím se učí základy lovu :-) Zkuste a uvidíte. Hagy byl na výsost spokojen.

—————

www.psilaska.cz

www.psilaska.cz
www.psilaska.cz Webík plný zábavy a četby o čtyřnohých kamarádech. Klikněte a uvidíte, možná se hned zaregistrujete :-)

—————